Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Bazaar Events & Woody's Crafts


ξυλινα χειροποιητα διακοσμητικα,ξυλινα διακοσμητικα αντικειμενα,διακοσμηση σπιτιου και κηπου,χειροποιητη διακοσμηση,ντεκουπαζ σε ξυλο,διακοσμητικα ξυλινα χειροποιητα,σπιτι και χειροποιητη διακοσμηση,οργανωση και διακοσμηση σπιτιου


Το τριήμερο που μας πέρασε τα Woody's Crafts πήραν τους δρόμους και συμμετείχαν για πρώτη φορά σε δύο Bazaar χειροποίητης τέχνης που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή και έκθεση των χειροποίητων διακοσμητικών σε ένα ευρύτερο κοινό αποδείχτηκε μία ωφέλιμη εμπειρία η οποία με ευχαρίστησε ιδιαίτερα καθώς η προτίμηση του κόσμου για τα ξύλινα αντικείμενα διακόσμησης που δημιουργούμε με τα Woody's Ξύλινες Χειροποίητες Κατασκευές ήταν απόλυτα θετική και ικανοποιητική!

χειροποιητα αντικειμενα,ιδεες για χειροποιητα δωρα,handmade bazaar events at Thessaloniki
Fragon Street Handmade Bazaar Event 17-18.10.14

Το διήμερο της 17-18 Οκτωβρίου συμμετείχαμε στη γιορτή δρόμου που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Χριστίνας από τα st.ARTBazaar Events και του καφέ-μπαρ-βιβλιοπωλείου "The Barrister" στην οδό Φράγκων  3.

εκθεση χειροποιητων ειδων,ιδεες για χειροποιητα δωρα
"I Made It" Handmade Exhibition Bazaar@Rover Bar Ladadika,Thessaloniki

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου εκθέσαμε τα ξύλινα χειροποίητα διακοσμητικά μας στο εξαιρετικό καφέ-μπαρ Rover Bar στα Λαδάδικα, με την πολύτιμη υποστήριξη του "I Made It" Bazaar Handmade Creations Exhibition και τη φίλη Ζωή.

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω όσες και όσους με υποστήριξαν, ο καθένας με τον τρόπο του, στην πρώτη συμμετοχή και παρουσίαση των Woody's Crafts σε αυτές τις τόσο όμορφες και σημαντικές συγκεντρώσεις, τόσο για τους εκθέτες, όσο και για τους λάτρεις του χειροποίητου  που αναζητούν κάτι μοναδικό και φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι.

Η επόμενη παρουσία μας θα είναι στο πενθήμερο bazaar χειροποίητων ειδών που πραγματοποιείται στο χώρο της οδού Τσιμισκή 18 στο κέντρο της πόλης, υπό την επιμέλεια και οργάνωση του ARTinBOX, από την Τρίτη 4 Νοεμβρίου μέχρι το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Τα λέμε τότε από κοντά!

Ιφιγένεια

Photo Credit: Theo.S.Dina's Crafts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου