Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Ένα σπίτι για...τα κλειδιά μας?Σήμερα σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας σκέψεις και πληροφορίες σχετικά με ένα ξεχωριστό χειροποίητο διακοσμητικό.


Πρόκειται λοιπόν για μία χειροποίητη κατασκευή, η ιδέα της οποίας γεννήθηκε πριν από λίγες μέρες στο καλλιτεχνικό εργαστήρι των Woody’s.

ξυλινα χειροποιητα διακοσμητικα,χειροποιητα διακοσμητικα,ξυλινα διακοσμητικα,χειροποιητα διακοσμητικα τοιχου,ξυλινα διακοσμητικα τοιχου,οργανωση και διακοσμηση σπιτιου,χειροποιητη διακοσμηση και οργανωση σπιτιου,σπιτι και διακοσμηση,χειροποιητα διακοσμητικα αντικειμενα,ξυλινα διακοσμητικα αντικειμενα,χειροποιητα διακοσμητικα τεχνης,σπιτικη χειροτεχνια,ντεκουπαζ,ντεκουπαζ σε ξυλο,χειροποιητες μικροκατασκευες,ξυλινα αντικειμενα για ντεκουπαζ,ξυλινες μικροκατασκευες χειροποιητες,ξυλινες χειροποιητες κατασκευες


Είναι μία κλειδοθήκη – φακελοθήκη τοίχου στην οποία ο συνεργάτης μου Βασίλης έδωσε στο ξύλο τη μορφή ενός σπιτιού.

Αρχικά προβληματίστηκα για το πώς θα μπορούσα να δώσω ζωή και χρώμα σε αυτό το «σπίτι», καθότι θα έπρεπε να βρω ένα θέμα από χαρτοπετσέτα ή ριζόχαρτο το οποίο να αναπαριστά κάτι τόσο συγκεκριμένο όσο ένα σπίτι και οι διαστάσεις να  είναι ανάλογες της αρχικής ξύλινης κατασκευής.

Ευτυχώς η τεράστια ποικιλία σχεδίων που προσφέρει η αγορά της διακοσμητικής χαρτοπετσέτας βοήθησε ώστε να βρω πιστεύω το ιδανικό θέμα για την περίπτωση μας!

Όπως βλέπετε και στις εικόνες αυτού του post,η συγκεκριμένη αναπαράσταση ταίριαξε άψογα και ήταν καταλυτική ώστε να ολοκληρώσω σχεδόν με ένα τρισδιάστατο τρόπο την αρχική ιδέα των Woody’s.ξυλινα χειροποιητα διακοσμητικα,χειροποιητα διακοσμητικα,ξυλινα διακοσμητικα,χειροποιητα διακοσμητικα τοιχου,ξυλινα διακοσμητικα τοιχου,οργανωση και διακοσμηση σπιτιου,χειροποιητη διακοσμηση και οργανωση σπιτιου,σπιτι και διακοσμηση,χειροποιητα διακοσμητικα αντικειμενα,ξυλινα διακοσμητικα αντικειμενα,χειροποιητα διακοσμητικα τεχνης,σπιτικη χειροτεχνια,ντεκουπαζ,ντεκουπαζ σε ξυλο,χειροποιητες μικροκατασκευες,ξυλινα αντικειμενα για ντεκουπαζ,ξυλινες μικροκατασκευες χειροποιητες,ξυλινες χειροποιητες κατασκευες


Κάποια σημεία του διακοσμητικού ξύλινου σπιτιού τα έχω επιμεληθεί με ακρυλικά χρώματα και ζωγραφική στο χέρι, όπως  π.χ. στην περίπτωση της καμινάδας.

Η επιφάνεια στο κάτω μέρος του ξύλινου διακοσμητικού όπου έχουν τοποθετηθεί οι κρεμάστρες σχεδιάστηκε για να προσθέσει ένα παραδοσιακό και αρχοντικό στυλ στη γενική εικόνα της κλειδοθήκης-γραμματοθήκης.

Επισκεφθείτε την online γκαλερί των Woody’s Crafts για περισσότερες ιδέες και προτάσεις χειροποίητης εσωτερικής διακόσμησης:


Επίσης μπορείτε να παρακολουθείτε εξελίξεις και να ενημερώνεστε για ο,τι αφορά τη διακόσμηση σπιτιού,τεχνικές ζωγραφικής και για τα πιο πρόσφατα χειροποίητα διακοσμητικά μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης παρακάτω:

Facebook
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου