Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Διακόσμηση Τοίχου: Παράθυρα με καθρέφτες και ράφια μέσα σε κουτιά!


ξυλινα χειροποιητα διακοσμητικα,διακοσμητικα τοιχου,διακοσμηση τοιχου,εσωτερικη διακοσμηση τοιχου,ξυλινα κουτια αποθηκευσης,επιτοιχιο κουτι με πλεγμα,χειροποιητο κουτι αποθηκευσης για τοιχο


Στο καλλιτεχνικό εργαστήρι των Woody's Crafts την εβδομάδα που μας πέρασε υπήρχε έντονη κινητικότητα και δημιουργία!



Το αποτέλεσμα ήταν δύο νέα χειροποίητα αντικείμενα από ξύλο για να διακοσμήσουμε μια γωνιά του σπιτιού μας αλλά και να αξιοποιήσουμε τις επιφάνειες του τοίχου ώστε να οργανώσουμε διάφορα μικροαντικείμενα.

Το βασικό σχεδιασμό και κατασκευή των αντικειμένων δημιούργησε ο Βασίλης από τα Woody's και έπειτα η δική μου έμπνευση και φαντασία τα διακόσμησε με την τεχνοτροπία του decoupage και άλλων τεχνικών σε αντικείμενα με παλαιωμένη όψη...


ξυλινα χειροποιητα διακοσμητικα,διακοσμηση τοιχου,εσωτερικη διακοσμηση τοιχου,χειροποιητος καθρεφτης-παραθυρο,ξυλινος καθρεφτης σε μορφη παραθυρου




Χρωματικά, κινήθηκα στη σκάλα του ανοιχτού ροζ και της απόχρωσης του λεγόμενου "σάπιου μήλου" σε συνδυασμό με λευκό, γκρι και σκούρες πατίνες.

Ο καθρέφτης σε μορφή παραθύρου είναι ένα αγαπημένο και κλασσικό σχέδιο για τα Woody's Crafts, το οποίο μπορεί να δώσει ένταση και χρώμα σε ένα χώρο του σπιτιού μας όπου θέλουμε να διακοσμήσουμε.

ξυλινα χειροποιητα διακοσμητικα,διακοσμητικα τοιχου,διακοσμηση τοιχου,εσωτερικη διακοσμηση τοιχου,ξυλινα κουτια αποθηκευσης,επιτοιχιο κουτι με πλεγμα,χειροποιητο κουτι αποθηκευσης για τοιχο


Το ξύλινο κουτί με πόρτα από μεταλλικό πλέγμα που δημιουργήσαμε είναι ένα πολυχρηστικό αντικείμενο στο οποίο μπορούμε να αποθηκεύσουμε είτε καλλυντικά, βαφές νυχιών, είδη πρώτης ανάγκης ή ακόμα και τα κοσμήματα και αξεσουάρ μας!

Επισκεφθείτε τη γκαλερί των Woody's Crafts και τις κατηγορίες "Χειροποίητοι Καθρέφτες" και "Ξύλινα Κουτιά Αποθήκευσης" για να μάθετε περισσότερα για τα δύο νέα διακοσμητικά αντικείμενα που σας παρουσίασα σήμερα αλλά και να εμπνευστείτε και από τα υπόλοιπα σχέδια της κάθε κατηγορίας.

Για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις από το εργαστήρι των Woody's Crafts  εγγραφείτε στο newsletter και λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα νέα και ιδέες μας!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου